دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: خوردن شربت عسل و لیمو ترش تازه در وعده سحری باعث رفع تشنگی در طی روز می شود.

زهرا احدی ، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: شربت عسل و لیمو ترش در سحری  باعث تنظیم آنزیم ‌های کبد شده و از تشنگی جلوگیری می کند .

 دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: اگر روزه‌ داران در وعده سحر یک عدد لیمو را با مقداری آب و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشند، در طول روز کمتر احساس تشنگی  می کنند.

احدی با اشاره به اینکه در ماه رمضان مصرف زیاد عسل برای افراد مبتلا به  قند خون و بیماران دیابتی توصیه نمی شود، افزود: استفاده از  آب لیمو با تخم شربت  و خاک شیر هنگام سحر جایگزین مناسبی برای افراد دیابتی است.

او گفت: عسل به علت دارابودن آنتی اکسیدان  و مغذی بودن می تواند انرژی فوق‌العاده‌ای را برای روزه داران  در طی روز  به همراه داشته باشد.

انتهای پیام / ر.ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
توپولش می دی؟